NYHETER

Nedan kan du hitta intressanta nyheter och spaningar i branschen. 

Se mer bilder och videos på Instagram & Facebook

 • Laddbox hemma med Agitar
  02/05/2024 - Agitar Elservice certifierad elektriker 0 Kommentarer
  Skaffa laddbox hemma – Agitar kan hjälpa dig

  Gör det enkelt för dig - skaffa laddbox hemma

  Att skaffa en laddbox till ditt hem är ett smart val för dig som har en elbil eller planerar att skaffa en. Det ger dig möjlighet att ladda din bil på ett säkert och effektivt sätt utan att behöva oroa dig för att hitta en ledig laddplats på stan eller betala dyra avgifter för att ladda din bil. Dessutom kan du utnyttja billigare elpriser på natten och ladda din bil när du sover.

  Läs mer
 • Lysrör agitar
  18/09/2023 - Agitar Elservice 0 Kommentarer
  De nya reglerna är nu här – vi hjälper dig att byta lysrör

  Hösten 2023 kom nya regler som innebar att T8-lysrör och T5-lysrör förbjuds. Detta kommer på sikt att påverka både industrilokaler och hem där lysrör används för belysning. För att uppfylla de nya reglerna måste man byta ut sina gamla lysrör till nya armaturer med LED-belysning. 

  Läs mer
 • Person laddar elbil med laddbox
  18/09/2023 - Agitar Elservice 0 Kommentarer
  Har du elbil i Göteborg? Kontakta oss för installation av laddbox

  Har du skaffat elbil? Då är du inte ensam. När invånare i Göteborg ska köpa ny bil landar valet allt oftare på en elbil. Faktum är att under tredje kvartalet 2022 utgjorde elbilar för första gången den största försäljningskategorin i staden, och stod för hela 51% av alla nyregistrerade fordon. För att möta behoven hos de som väljer att byta till eldrift behöver det finns tillräckligt med laddstationer i Göteborg. Så hur ser egentligen situationen ut idag?

  Läs mer
 • Kök som får service av Agitar elfirma i Göteborg
  18/09/2023 - Agitar Elservice 0 Kommentarer
  Agitar – en elfirma i Göteborg

  Utlöst jordfelsbrytare eller en trasig kontakt kan snabbt sätta stopp för din vardag och lämna dig i en situation där du känner dig förvirrad och osäker. Men oroa dig inte - vårt team av erfarna elektriker på Agitar Elservice står redo att hjälpa dig.

  Läs mer
 • Elektriker i Göteborg
  17/04/2023 - Agitar Elservice 0 Kommentarer
  En elektriker i Göteborg som du kan lita på

  Löser säkringen ut ibland när du kör spis och torktumlare samtidigt? Oroar du dig för att det skall hända igen och funderar på varför? Eller har du precis flyttat in i din nya lägenhet och inser att ett vägguttag inte är jordat men har ingen aning om hur man fixar det? Elektriska problem kan inte bara vara irriterande, de kan också vara direkt farliga om de inte åtgärdas på rätt sätt. Visste du att var tjugonde person i Sverige råkar ut för olyckor med elprodukter varje år och flera hundra skadas allvarligt av el i hemmen? Det finns en enkel lösning på problemet – anlita en professionell elektriker.

  Läs mer
 • Laddbox installerad i Göteborg och används av bil
  17/04/2023 - Agitar Elservice 0 Kommentarer
  Vilka bidrag kan jag få när jag installerar laddbox?

  Yes box, visst kan du få bidrag för laddbox

  Bilar som går på el blir en allt vanligare syn på våra vägar. Att ha en elbil innebär att du gör en viktig insats för att minska koldioxidutsläppen och bidrar till en hållbar framtid. För att underlätta för dig och göra livet med din elbil så smidigt som möjligt, är det viktigt att du har tillgång till en pålitlig och effektiv laddningsmöjlighet hemma. Visste du att du kan få bidrag för att installera en laddbox hemma för din elbil? Vi på Agitar Elservice har installerat många laddboxar till våra kunder för ett reducerat pris med hjälp av grönt teknik avdrag.

  Läs mer

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA EN ELEKTRIKER I GÖTEBORG MED OMNEJD. 

Ring kontoret på 0302-22830 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.