Laddbox installerad i Göteborg och används av bil

Vilka bidrag kan jag få när jag installerar laddbox?

Yes box, visst kan du få bidrag för laddbox

Bilar som går på el blir en allt vanligare syn på våra vägar. Att ha en elbil innebär att du gör en viktig insats för att minska koldioxidutsläppen och bidrar till en hållbar framtid. För att underlätta för dig och göra livet med din elbil så smidigt som möjligt, är det viktigt att du har tillgång till en pålitlig och effektiv laddningsmöjlighet hemma. Visste du att du kan få bidrag för att installera en laddbox hemma för din elbil? Vi på Agitar Elservice har installerat många laddboxar till våra kunder för ett reducerat pris med hjälp av grönt teknik avdrag.

 

Bidrag för laddbox med grönt teknik avdrag

Grönt teknik avdrag är en skattereduktion för privatpersoner som kan fås för solceller, energilagring och laddbox för elbil. Skattereduktionen gäller material- och installationskostnader och ger 20 % avdrag på solceller och hela 50 % avdrag på en laddbox

Det fungerar ungefär som ett ROT-avdrag och innebär att du nu kan få bidrag och göra skatteavdrag på upp till 50 000 kronor för installationen av din laddbox. Det är alltså ett perfekt tillfälle att investera i en laddbox!

Vi på Agitar Elservice erbjuder prisvärda laddboxar och en bekväm installationservice för alla elbilister, oavsett om du är en privatperson, en bostadsrättsförening eller ett företag. Vi har valt att samarbeta med bland annat Garo som erbjuder stilrena laddboxar som passar in överallt, samtidigt som de är både säkra och enkla att använda.

När du väljer en laddbox från oss behöver du inte oroa dig för överbelastning av ditt elsystem. Våra laddboxar inkluderar den viktiga funktionen lastbalansering vilket används för att mäta tillgänglig ström i ditt hushåll och se till att elförbrukningen balanseras så att elsystemet inte överbelastas. Detta är särskilt viktigt när du laddar din elbil hemma eftersom det drar mycket ström att ladda en elbil vilket kan överbelasta elsystemet.

Med lastbalansering justerar laddboxen ned laddningen under hög elförbrukningstid och justerar upp den under låg elförbrukningstid vilket bidrar till att skydda dina säkringar. För att avgöra om lastbalansering är ett bra tillval för dig bör du överväga din fastighets elförbrukning och huvudsäkringens storlek. En lastbalanserare är ett viktigt tillval för alla som vill ladda sin elbil på ett smidigt sätt utan att riskera överbelastning av elsystemet. Trygg och säker laddning – varje gång!

 

Varför vänta? Kontakta oss idag

Grönt teknik avdrag är en fantastisk möjlighet för dig att både bidra till en mer hållbar framtid och spara pengar samtidigt.

Just nu kan du passa på och få upp till 50% i avdrag vid köp av GARO GLB+ laddbox eller laddstolpe. Ordinarie pris är 25 990 kr, men nu kostar det endast 11 995 kr efter avdrag. Laddboxen har 3G/4G/WiFi-uppkoppling, lastbalansering och inkluderar installation. Vi fixar det gröna teknik avdraget direkt på din faktura och tar hand om allt pappersarbete, läs mer här!

Det tar vanligtvis mellan 10-14 dagar för oss att förbereda och installera din nya laddbox. Våra elektriker som har många års erfarenhet av att montera laddboxar utför både montering och lastbalansering under samma dag. När installationen är klar fakturerar vi dig enkelt och smidigt och du kan använda din nya laddbox från Garo redan samma dag.

 

Vanliga frågor & svar

 

Är det bra att installera en laddbox hemma?

Ja, det ger dig en pålitlig och effektiv laddningsmöjlighet för din elbil, vilket gör ditt liv med elbilen smidigare och enklare.

Hur mycket kan jag spara med grönt teknikavdrag?

Med grönt teknikavdrag kan du få upp till 50% avdrag på installationskostnaderna för din laddbox.

Vad är grönt teknikavdrag?

Grönt teknikavdrag är en skattereduktion som kan fås för solceller, energilagring och laddbox för elbil. Skattereduktionen gäller material- och installationskostnader och ger upp till 50% avdrag på en laddbox.

0
Feed

Lämna en kommentar