Laddbox hemma med Agitar

Skaffa laddbox hemma – Agitar kan hjälpa dig

Gör det enkelt för dig - skaffa laddbox hemma

Att skaffa en laddbox till ditt hem är ett smart val för dig som har en elbil eller planerar att skaffa en. Det ger dig möjlighet att ladda din bil på ett säkert och effektivt sätt utan att behöva oroa dig för att hitta en ledig laddplats på stan eller betala dyra avgifter för att ladda din bil. Dessutom kan du utnyttja billigare elpriser på natten och ladda din bil när du sover.

Agitar Elservice är din lokala elfirma med behöriga elektriker i Göteborg som kan hjälpa dig med installationen av din laddbox hemma. Vi har lång erfarenhet av att installera laddboxar. Vi hjälper dig även att få bidrag för material- och installationskostnader för att installera en laddbox vilket kan täcka upp till 50 % av kostnaden. Det dras smidigt av direkt på fakturan!

Fördelarna med lastbalansering i laddboxar 

När du laddar din elbil hemma kan det orsaka överbelastning av ditt elnät. Detta kan leda till en högre elkostnad och risk för överhettning och skador på elsystemet. Genom att investera i en laddbox med lastbalansering kan du säkerställa en effektiv och säker laddning av dina elbil. 

För att förklara lastbalansering enkelt handlar det om att fördela den tillgängliga strömmen mellan flera källor så att strömmen fördelas jämnt och överbelastning undviks. Detta är särskilt viktigt när du laddar flera elbilar eftersom elbilsladdare drar betydligt mer ström än de flesta villahushåll klarar av.

Med lastbalansering kan du undvika överbelastning av din huvudsäkring, anpassa laddboxens strömförbrukning efter övrig förbrukning i hemmet och ladda dina fordon snabbt och smidigt. Om du vill ladda din elbil hemma på hög effekt och undvika problem med överbelastning kan det vara en god idé att välja en laddbox med lastbalansering.

Laddbox hemma - en förenkling i vardagen

När du väljer Agitar Elservice för att installera din laddbox kan du vara säker på att du får ett professionellt och säkert jobb utfört. Vi följer alla gällande regler och normer för elinstallationer och lämnar alltid garanti på vårt arbete. Vi är också flexibla och anpassar oss efter dina önskemål och behov. 

Att skaffa en laddbox hemma är enkelt! Vi erbjuder dig:

  • Snabbt svar på din prisförfrågan, med ett fast pris
  • Professionell snabb installation av laddboxen enligt gällande regler och normer
  • Laddbox med den viktiga funktionen lastbalansering inkluderat 
  • Service och underhåll av din laddbox för att säkerställa dess optimala funktion
  • Vi sköter ansökan för att du ska kunna få grönt bidrag för installation av en laddbox

Kontakta oss på Agitar Elservice, vi ser fram emot att hjälpa dig. Förutom laddboxinstallation erbjuder vi även andra eltjänster såsom felsökning av elfel, elservice, LED-belysning, reparation, elinstallationer vid om- och tillbyggnad samt ställverksinstallationer.

Vanliga frågor och svar

Vad är lastbalansering?

Lastbalansering innebär att fördela den tillgängliga strömmen mellan flera källor, så att strömmen fördelas jämnt och undviker överbelastning.

Vad kostar det att installera en laddbox hemma?

Kostnaden för att installera en laddbox hemma kan variera beroende på flera faktorer, såsom vilken typ av laddbox du väljer, hur mycket arbete som krävs för att installera den, och om du kan få bidrag eller subventioner för installationen.

Behöver jag en elektriker för att installera min laddbox?

Ja, det krävs en kvalificerad elektriker för att installera en laddbox. Detta beror på att installationen av en laddbox involverar att ansluta en högeffektiv apparat till ditt elnät och kräver kunskap om elinstallationer och säkerhetsföreskrifter.

0
Feed

Lämna en kommentar