Laddbox installerat & klart för bostadsrätt | AGITAR Elservice

Laddbox monterat och klart för bostadsrätt´förening – Vi är en lokal laddbox installatör för bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd och det tycker vi på Agitar är viktigt. Fast pris & snabb installation av din laddbox. Laddstationer för elbil & Mc. Garo laddboxar med installation inkl. *lastbalansering. Till BRF i stor Göteborg. Vi tar hand om hela kedjan från projektering till färdig installation och igångsättning av laddstationen. Flexibel lösning för laddstolpar brf och flerfamiljshus. Agitar's tekniker är utbildade på laddboxar och vi håller oss ständigt uppdaterade kring den senaste tekniken. Tänk på att en 11 kW-laddbox är ett framtidssäkrat alternativ som använder 16A i tre faser samtidigt, perfekt rena elbil & hybrider. Välj en laddbox med smarta tjänster. Gör en prisförfrågan nedan eller ring oss på

0708-842440

Laddbox bostadsrättsföreningar

För 1 bil. GAROs laddboxar har en stilren design som passar i alla miljöer. Boxarna är enkla att använda och erbjuder funktioner som gör laddningen enkel och säker.

Laddbox/laddstolpar för flera bilar

Snabbt smidigt och enkelt. Tveka inte med att kontakta AGITAR! Hos oss får du installation och *lastbalansering i priset. Handla tryggt av lokal elfirma. Välkomna till AGITAR.

Agitar Elservice installerar först och helst moderna Garo Laddbox Singel - GLB+ för 1 bil eller Laddbox Dubbel - Twin+ för 1-2 bilar. Passa på och beställ inkl. lastbalansering. Installerar självklart alla fabrikat.

Laddbox monterat och klart inkl. lastbalansering

AGITAR elservice levererar och installerar smarta laddbox laddlösningar, vi har valt att sälja och installera GARO laddboxar, allt till förmånliga priser inkl. *lastbalansering. Att AGITAR dessutom är flexibla, snabba, skickliga och trevliga att ha att göra med är något våra nöjda kunder dagligen vittnar om. Installation till bostadsrättsföreningar genom professionell installation och trygga serviceavtal. Med hjälp av den skalbara helhetslösningen bygger ni för framtiden.

 

*Lastbalansering som innebär att du aldrig behöver oroa dig för att överbelasta ditt elsystem när laddar din elbil hemma. Har du lastbalansering känner den av total belastning i er förening och tar hänsyn till hur mycket el som finns kvar till elbilsladdningen.

Så här går det till att beställa egen laddbox / laddstolpe från AGITAR

1.Din beställning

Boka en laddbox Garo för singel eller dubbleladdning inkl. lastbalansering.

undefined

2. Vi förbereder

Från accepterad offert tills installation av laddbox tar det ca 10 till 14 dagar

3. Vi monterar

Moneringen av Garo Laddbox uförs av behöriga och erfarna elektriker, vi har lång erfarehet av montering av laddboxar hos BRF.

4. Börja ladda

Vi fakturerar dig efter vi installerat din nya laddbox från Garo och du kan använda den redan samma dag.

PRISFÖRFRÅGAN GARO LADDBOX INKL. MONTERING & LASTBALANSERING! - LÄMNA DINA ÖNSKEMÅL SÅ ÅTERKOMMER VI INOM KORT.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter och din prisförfrågan så kontakter vi dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Välj alltid en erfaren elektiker med behörighet.

Prisförfrågan laddbox inkl. montering & lastbalansering

Ladda en bil
Ladda två bilar samtidigt ( + ca 10000 kr)
Box med fast kabel
Box med ej fast kabel
Med wifi
Utan Wifi
Ingen fil vald

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

dannemannen73

" Fem stjärnor "

Martin Hallberg