Elservice Göteborg: Profesionell service av allt med el!

Varför välja Agitar Elservice i Göteborg?

Med över 20 års erfarenhet inom elbranschen, är Agitar Elservice ditt förstahandsval när det gäller elservice i Göteborg. Vår expertis och dedikation garanterar att dina befintliga elektriska apparater hanteras med största omsorg och professionalism. Vi på Agitar Elservice utför jobb inom ett flertal olika områden, och har kunder inom såväl stat, kommun, bygg- och fastighetsbolag som privatpersoner. För nybyggnation är vår huvudsakliga inriktning kontors- och affärsbyggnader, förvaltnings- och sjukhusbyggnader samt skolor och bostäder.

Vi utför följande typer av eltjänster i Göteborg med omnejd:

  • Byte av elcentral & installation av elmätare

  • Installerar Laddbox & Laddstolpe
  • Utökning av elnätet

  • Felsökning av elsystem

  • Jordning av fastighet

  • Installation av brandlarm

  • Installation av passagesystem

  • Installation/byte av belysning, strömbrytare och kontaktuttag

  • Felsöker vid elfel

Kontakta oss

Har du generella frågor om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss via vårt formulär. Varmt välkommen till Agitar Elservice AB.

Kontakta oss

Fri offert

De flesta uppdrag kräver att vi kommer ut på plats för att kunna göra en grundlig bedömmning innan vi kan lämna en offert. Men du är välkommen att skicka en förfrågan och bifoga en ritning. Vi återkommer med prisförslag eller med vidare frågor.

Fri Offertförfrågan

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA EN ELEKTRIKER I GÖTEBORG MED OMNEJD. 

Ring kontoret på 0302-22830 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Vårt erbjudande

Vi på Agitar Elservice är stolta över att erbjuda en rad tjänster som täcker alla dina elbehov. Från felsökning av elsystem till installation av brandlarm, vårt team av experter är redo att hjälpa dig.

Felsökning och Reparation

Ett av de vanligaste problemen med befintliga elektriska apparater är att de kan sluta fungera oväntat. Vårt team är specialiserat på att snabbt identifiera och lösa dessa problem, vilket minimerar eventuella avbrott i din vardag.

Säkerhet först

Säkerheten för våra kunder och deras egendom är vår högsta prioritet. Alla våra tjänster, från jordning av fastigheter till installation av passagesystem, utförs med strikta säkerhetsstandarder.

Kostnadseffektivitet

 

Vanliga Frågor om Elservice Göteborg

Vad innebär elservice?

Elservice innebär underhåll, reparation och installation av elektriska system och apparater. Det kan inkludera allt från att byta ut en trasig strömbrytare till att installera ett helt nytt elsystem.

Hur ofta bör jag anlita elservice?

Det beror på dina specifika behov. För vissa elektriska apparater kan det vara bra med regelbunden service, medan andra kan kräva mindre underhåll. Kontakta oss för rådgivning anpassad till dina behov.