Lokal elektriker nära dig

Agitar Elservice är lokal elfirma med erfarna elektriker i lokalt nära dig. Våra lokala certifierade elektriker med Auktorisation AL , Vi hjälper er med felsökning, elservice / reperationer, elinstallationer vid renovering och nyproduktion. Vi riktar oss både till privatpersoner, kommun & företag. AGITAR Elservice erbjuder en högkvalitativ elektrikertjänst – med kundens behov i fokus. Söker du elektriker? Vi hjälper dig med både stora och små elinstallationer lokalt nära dig.

Elservice & löser elfel

Agitar Elservice AB är en erfaren elfirma sedan 1985. Vi har lång erfarenhet och utför alla typer av elservice och elfel.

Installation av datanät

Vi ser till att det fasta data- och telenätet blir rätt installerat i er fastighet. Vi håller tiderna och levererar alltid hög kvalitet.

Elinstallationer

Vi utför även elinstallationer vid om- och nybyggnation. Vi löser brandsystem, larm- och övervakningssytem samt el-, data-, brand-, elsäkerhet- och telenätinstallationer.

FELSÖKNING EL AV ELEKTRIKER

Innan du felanmäler ett elfel kan du göra en enkel felsökning själv, saknar du el i hela huset, är det mörkt hos grannen mm.

FAST PRIS SMÅ ELJOBB

Allt från byte av strömbrytare, installation av tvättmaskin och diskmaskin till större elinstallationer. Välkommen att kontakta oss!

Är du i behov av en lokal Elektriker?

Våra elektriker har lång erfarenhet och ett brett kunnande i allt som har med belysning och elteknik att göra

Elinstallationer & elservice

Agitar Elservice AB är en erfaren lokal elfirma nära dig. Vi har lång erfarenhet och utför alla typer av elinstallationer och felsökningar.

Installation datanät

Vi ser till att det fasta data- och telenätet blir rätt installerat i er fastighet. Vi håller tiderna och levererar alltid hög kvalitet.

Installations- elektriker vid nyproduktion

Vi utför även elentreprenad vid om- och nybyggnation. Vi löser brandsystem, larm- och övervakningssytem samt el-, data- och telenätinstallation.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA EN ELEKTRIKER I GÖTEBORG MED OMNEJD. 

Ring kontoret på 0302-22830 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.

Elektriker Göteborg

Elektriker Mölndal

Elektriker
Partille

Elektriker Jonsered

Elektriker
Lerum

Elektriker Stenkullen

Elektriker
Gråbo

Elektriker
Floda

Elektriker Alingsås

Elektriker
Ingared

Elektriker Tollered

Elektriker
Sjövik

Elektriker Billdal

Elektriker
Hovås

Elektriker Torslanda

Elektriker
Sävedalen

Elektriker Särö

Elektriker
Härryda

Elektriker Landvetter

Elektriker
Mölnlycke

Elektriker Långedrag

Elektriker Marstrand

Elektriker Nödinge