Ladda bilen hemma / företaget - Agitar Elservice

Vi hjälper företag, privatpersoner, brf:er och fastighetsägare med planering och installation av laddboxar och laddstolpar! Vi gör allt från planering, installation och utbildning när det kommer till laddboxar. Det kan vara exempelvis Garo Laddbox eller Phasebox. Vi erbjuder även service på laddbox och de tillbehör för laddbox som ibland behövs. 

Ladda bilen hemma

Med marknadens ledande utbud och service hjälper vi dig välja och installera rätt laddbox. Hos oss hittar du kvalitativa elbilsladdare till bästa möjliga pris.

undefined

Ladda hemma vid BRF

Vi vill att ladda ska vara enkelt. Gör en intresseanmälan och kom igång med elbilsladdning. Vår skalbara helhetslösning hjälper er starta resan mot smart och smidig elbilsladdning.

undefined

Ladda bilen företaget

Vi skräddarsyr uppdraget för att hitta den mest kostadseffektiva lösningen. Vi hjälper er, från start till mål! Kontakta oss!

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

dannemannen73

" 5 Stjärnor "

Tyler Ferguson

PRISFÖRFRÅGAN GARO LADDBOX INKL. MONTERING & LASTBALANSERING! - LÄMNA DINA ÖNSKEMÅL SÅ ÅTERKOMMER VI INOM KORT.

  • Installation inkl. lastbalansering
  • Passar alla bilar
  • 5 års garanti
  • Mycket säkrare än vägguttag
  • Framtidssäkrad och alltid uppdaterad

(inkl. moms, installation och grön teknik-avdrag)

 

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter och din prisförfrågan så kontakter vi dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Välj alltid en erfaren elektiker med behörighet.

Prisförfrågan laddbox inkl. montering & lastbalansering

Ladda en bil
Ladda två bilar samtidigt (+ ca 10500 kr)
Box med fast kabel
Box med ej fast kabel
Med wifi
Utan wifi
Ingen fil vald