OM Oss - AGITAR EST 1985

Om oss

Agitar Elservice AB startade 1985 och är fortfarande ett privatägt företag. Under åren har vi byggt upp ett gediget och mångsidigt kunnande som elfirma. Genom kompetent personal och goda relationer är vi idag ett komplett elföretag med en mycket bred kompetens och kunskap. Vi verkar inom områdena nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad (ROT), industri, kontor, villa, ställverksinstallationer samt larm (passersystem), data och tele. Eftersom vi vill ligga i frontlinjen för den moderna tekniken och kunna hålla högsta möjliga standard och kvalitet på våra arbeten, är kontinuerlig vidareutbildning av vår personal en viktig del i verksamheten.

Våra behörgheter i Sverige

Behörig och certifierad elektriker i Göteborg med omnejd

Privatpersoner

Belysning, strömbrytare och uttag
Elcentral och jordfelsbrytare
Fast anslutna produkter (tvättmaskin, spis m.m.)
Garageportar och markiser
Laddstation för elbil
Solceller och batterilager
Värme, kyla och ventilation
Övriga typer av elinstallationer

Företag

Allmänna och offentliga utrymmen 
 Bostäder 
 Elproduktionsanläggningar 
 Övriga anläggningar för användning av el

 

Agitar är är registrerat hos Elsäkerhetsverket

Oscar på Agitar och erfarenelektriker

Oscar Jonsson

Lasse Jonsson på Agitar

Lasse Jonsson

Elservice

Agitar Elservice AB är en erfaren elfirma i Göteborg. Våra elektriker har lång erfarenhet och utför alla typer av elinstallationer och felsökningar.

Datanät

Data- och nätverksinstallation | Vi ser till att det fasta data- och telenätet blir rätt installerat i er fastighet. Våra elektriker i Göteborg håller tiderna och levererar alltid hög kvalitet.

Installationer

Vi utför även elentreprenad vid om- och nybyggnation. Vi löser brandsystem, larm- och övervakningssytem samt el-, data- och telenätinstallation.

"

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

dannemannen73

" Smidigt löst
Deras montör va med vid min renovering av köket. Allt löstes och deras flexibilitet gentemot mig är det bara att lyfta hatten för! Tack "

Johan

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA EN ELEKTRIKER I GÖTEBORG MED OMNEJD. 

Ring kontoret på 0302-22830 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är din tur. Vi har öppet måndag till fredag.