PHASEBOX laddbox hemma installerat & klart - AGITAR Elservice

Phasebox One laddbox monterat och klart – Vi är en lokal laddbox installatör i Göteborg med omnejd och det tycker vi på Agitar är viktigt. Fast pris & snabb installation av din laddbox. Laddstationer för elbil & Mc. 50% avdrag med grön teknikavdrag på Phasebox One laddbox med installation inkl. *lastbalansering i Göteborg med omnejd. Till privathushåll, BRF & företag. Vi tar hand om hela kedjan från projektering till färdig installation och igångsättning av laddstationen. Agitar's tekniker är utbildade på laddboxar och vi håller oss ständigt uppdaterade kring den senaste tekniken. Tänk på att en 11kW-laddbox är ett framtidssäkrat alternativ som använder 16A i tre faser samtidigt, perfekt om du har en ren elbil. Välj en laddbox med smarta tjänster. Gör en prisförfrågan nedan eller ring oss på Agitar Elservice.

0708-842440

Laddbox hemma för 1 bil

 rätt funktionalitet och pryder samtidigt sin plats, var den än placeras laddbox smälter in i din hemma eller kontorsmiljö, den har snygg design med rätt funktionalitet och pryder samtidigt sin plats, var den än placeras.

Laddbox hemma för 1-2 bilar

Snabbt smidigt och enkelt. Tveka inte med att kontakta AGITAR! Hos oss får du installation och *lastbalansering i priset. Grönt Teknikavdrag 50% Handla tryggt av lokal elfirma.

Agitar Elservice installerar moderna laddboxen PHASEBOX ONE för 1 bil eller flera elbilar. När du väljer automatisk fasoptimering kopplar PhaseBox automatiskt in faserna med högst tillgänglig effekt.

Laddbox monterat och klart inkl. lastbalansering

AGITAR elservice levererar och installerar smarta laddbox laddlösningar, vi har valt att sälja och installera Phasebox laddboxar, allt till förmånliga priser inkl. *lastbalansering och grönt teknikavdrag. Att AGITAR dessutom är flexibla, snabba, skickliga och trevliga att ha att göra med är något våra nöjda kunder dagligen vittnar om. Installation i Göteborg med omnejd.

 

*Lastbalansering som innebär att du aldrig behöver oroa dig för att överbelasta ditt elsystem när laddar din elbil hemma. Har du lastbalansering känner den av total belastning i ditt hushåll och tar hänsyn till hur mycket el som finns kvar till elbilsladdningen.

 

Passa på! ca 50% grönt avdrag på laddbox

Just nu får du 50% i avdrag vid köp av Phasebox One laddbox. Ord pris 23.990 kr, Nu 9.995 kr efter avdrag Med 3G/4G/wifi uppkoppling, lastbalansering & installation. Resekostnad ingår ej i avdraget.

Så här går det till att beställa egen laddbox / laddstolpe från AGITAR

1.Din beställning

Boka en laddbox Phasebox för singel eller dubbelladdning inkl. lastbalansering  Vi fixar det gröna rotavdraget direkt på din faktura – och vi tar hand om pappersarbetet!

undefined

2. Vi förbereder

Från accepterad offert tills installation av laddbox tar det ca 10 till 14 dagar, monteringen och lastbalanseringen görs under samma dag och ni behöver inte vara hemma.

3. Vi monterar

Moneringen av PHASEBOX Laddbox uförs av behöriga och erfarna elektriker, vi har lång erfarehet av montering av laddboxar hos privathushåll, BRF & företag.

4. Börja ladda

Vi fakturerar dig efter vi installerat din nya laddbox från PHASEBOX och du kan använda den redan samma dag. Du får enbart betala för din del av fakturan, vi gör det enkelt för dig!

PRISFÖRFRÅGAN PHASEBOX LADDBOX INKL. MONTERING & LASTBALANSERING! - LÄMNA DINA ÖNSKEMÅL SÅ ÅTERKOMMER VI INOM KORT.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter och din prisförfrågan så kontakter vi dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Välj alltid en erfaren elektiker med behörighet.

Prisförfrågan laddbox inkl. montering & lastbalansering

Ladda en bil ( 9995 kr inkl avdrag )
Ladda två bilar samtidigt ( + 9995 kr )
Box med fast kabel
Box med ej fast kabel
Med wifi
Utan Wifi
Ingen fil vald

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

dannemannen73

" Fem stjärnor "

Martin Hallberg