Tillbehör att eftermontera till din laddbox för elbil

Eftermontera tillbehör till laddstation, kabelhållare, wifi, färganpassat skal till laddbox. Välkomna till Agitar.

Agitar hjälper till att installera laddbox för elbilar.

Eftermontera wifi Garo laddbox

Har du en GARO-produkt eller annat varumärke installerad i din villa, fastighet eller på din arbetsplats och vill ha teknisk support? Då ska du kontakta din elinstallatör, Agitar hjälper dig med  support gällande avseende felsökning laddbox.

Laddkabel till Garo laddbox

Behöver din produkt service eller har du frågor om din GARO-produkt. Har du en GARO-produkt eller annat varumärke installerad i din villa? Kontakta Agitar, din lokala elinstallatör i Göteborg med omnejd.

Färganpassat skal Garo laddbox

Vi hjälper företag & privatpersoner med reparation och av laddboxar/laddstolpar  elbil i Göteborg. Vi har än så länge inte haft så många reparationer på laddboxar, ofta handlar det om att man kört över kabeln eller kommit emot laddboxen.

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

Tdannemannen73

" 4 stjärnor "

Martin Hallberg

FRÅGA TILL OSS SOM ELFIRMA I GÖTEBORG? LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Återkommande kund