Service eller reparation på din laddbox för elbil

Behöver du felsökning, service eller reparation på din laddbox för elbil eller el mc hemma, i fastigheten eller för företaget. Agitar Elservice finns för dig och din laddbox i Göteborg med omnejd.

Agitar hjälper till att installera laddbox för elbilar.

Felsökning laddbox

Har du en GARO-produkt eller annat varumärke installerad i din villa, fastighet eller på din arbetsplats och vill ha teknisk support? Då ska du kontakta din elinstallatör, Agitar hjälper dig med  support gällande avseende felsökning laddbox.

Service laddbox

Behöver din produkt service eller har du frågor om din GARO-produkt. Har du en GARO-produkt eller annat varumärke installerad i din villa? Kontakta Agitar, din lokala elinstallatör i Göteborg med omnejd.

Reparation på din laddbox

Vi hjälper företag & privatpersoner med reparation och av laddboxar/laddstolpar  elbil i Göteborg. Vi har än så länge inte haft så många reparationer på laddboxar, ofta handlar det om att man kört över kabeln eller kommit emot laddboxen.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT KONTAKTA EN ELEKTRIKER I GÖTEBORG MED OMNEJD. 

Ring kontoret på 0302-22830 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

Tdannemannen73

" 4 stjärnor "

Martin Hallberg