Data- och nätverksinstallationer från AGITAR

Vi utgår från era önskemål och krav och skräddarsyr därefter en lösning. Vår spetskompetens, noggrannhet och serviceanda sätts i första rummet. Välkommen till AGITAR

Installation av datanät

Data- och nätverksinstallation | Vi ser till att det fasta data- och telenätet blir rätt installerat i er fastighet. Vi håller tiderna och levererar alltid hög kvalitet.

Installation av telenät

Agitar Elservice utför projektering och installation av alla typer av data- och telenät för företag, kommuner och landsting. Samt för privatpersoner inkl ROT.

Brand & larm säkerhet

Få larm med brand- och inbrottslarm. Anpassat för ditt hem / företag / fastighet och dina behov. Välkomna till Agitar Elservice

FELSÖKNING EL

Innan du felanmäler ett elfel kan du göra en enkel felsökning själv, saknar du el i hela huset, är det mörkt hos grannen mm.

FAST PRIS SMÅ ELJOBB

Allt från byte av strömbrytare, installation av tvättmaskin och diskmaskin till större elinstallationer. Välkommen att kontakta oss!

Är du i behov av nätverksinstallation nära dig?

Vi åtar oss gärna att installera kompletta och kundanpassade nätverkslösningar inom tele och data. Vi har även kompetens inom passagesystem och brandlarm.

Elservice

Agitar Elservice AB är en erfaren elfirma i Göteborg. Vi har lång erfarenhet och utför alla typer av elinstallationer och felsökningar.

Data- & Telenät

Vi ser till att det fasta data- och telenätet blir rätt installerat i er fastighet. Vi håller tiderna och levererar alltid hög kvalitet.

Elinstallationer

Vi utför även elentreprenad vid om- och nybyggnation. Vi löser brandsystem, larm- och övervakningssytem samt el-, data- och telenätinstallation.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA EN ELEKTRIKER NÄRA DIG

Ring kontoret på 0302-22830 eller lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Data- och nätverksinstallation i Göteborg

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Mölndal

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Partille

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Jonsered

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Lerum

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Stenkullen

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Gråbo

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Floda

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Alingsås

Läs mer

Data- och nätverksinstallation i Ingared

Data- och nätverksinstallation i Tollered

Data- och nätverksinstallation i Sjövik

Läs mer