ELEKTRIKER FLODA - FAST PRIS

Agitar Elservice är lokal elfirma med erfarna elektriker nära Floda med omnejd. Våra lokala behöriga och certifierade elektriker med Auktorisation AL och registrerade hos elsäkerhetsverket, Vi hjälper er med elfel, ledlysrör, laddboxar elbil, elservice / reparationer, elinstallationer vid renovering och nyproduktion. Vi riktar oss både till privatpersoner, kommun, fastighetägare, BRF & företag. AGITAR Elservice erbjuder en högkvalitativ elektrikertjänst – med kundens behov i fokus. Söker du elektriker? Vi hjälper dig med ROT & GRÖN TEKNIK avdrag på både stora och små elinstallationer nära Floda. Kontakta oss idag!

FELSÖKNING ELFEL FLODA

Innan du felanmäler ett elfel kan du göra en enkel felsökning själv, saknar du el i hela huset, är det mörkt hos grannen mm.

FAST PRIS SMÅ ELJOBB

Allt från byte av strömbrytare, installation av tvättmaskin och diskmaskin till större elinstallationer. Välkommen att kontakta oss!

Elservice & löser elfel Floda

Agitar Elservice AB är en erfaren elfirma nära Floda. Vi har lång erfarenhet och utför alla typer av elservice och elfel.

Elfirma nära Floda

Certifierad elfirma för stora och små jobb. Kontakta nogrann elektriker redan idag! Kompletta lösningar. Säkra installationer. Hög elkompetens. Lyhörda. Tjänster som: Elsäkerhet, Belysning, Passagesystem, Laddboxar mm. Köp våra eltjänster.

Elinstallationer Floda

Vi utför även elinstallationer vid om- och nybyggnation. Vi löser brandsystem, larm- och övervakningssytem samt el-, data-, brand-, elsäkerhet- och telenätinstallationer.

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

dannemannen73

SÖKER DU EN ELEKTRIKER I FLODA ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Återkommande kund