Data- och nätverksinstallation i Partille

Installera stabilt och tryggt nätverk, våra kunder är företag, fastighetsägare, BRF & privatkunder.

Vi utgår från era önskemål och krav och skräddarsyr därefter en lösning. Kundanpassade nätverkslösningar inom tele och data. AGITAR har även kompetens inom passagesystem och brandlarm. Vår spetskompetens, noggrannhet och serviceanda sätts i första rummet. Även mot rotavdrag i Partille med omnejd.

Installation av datanät i Partille

Data- och nätverksinstallation | Vi ser till att det fasta data- och telenätet blir rätt installerat i er fastighet. Vi håller tiderna och levererar alltid hög kvalitet.

Installation av telenät Partille

Agitar Elservice utför projektering och installation av alla typer av data- och telenät för företag, kommuner och landsting. Samt för privatpersoner inkl ROT.

Brand & larm säkerhet

Få larm med brand- och inbrottslarm. Anpassat för ditt hem / företag / fastighet och dina behov. Välkomna till oss i Partille.

FELSÖKNING EL PARTILLE

Innan du felanmäler ett elfel kan du göra en enkel felsökning själv, saknar du el i hela huset, är det mörkt hos grannen mm.

FAST PRIS SMÅJOBB

Allt från byte av strömbrytare, installation av tvättmaskin och diskmaskin till större elinstallationer. Välkommen att kontakta oss!

" Oscar på Agitar Elservice AB hjälpte mig med diverse elarbeten den 25/10, bl a montering av två taklampor (lägenhet med 3,5 m i takhöjd i centrala Göteborg). Han var både trevlig och proffsig och det utförda arbetet blev perfekt. "

dannemannen73

FRÅGA KRING DATAINSTALLATION? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.