Installationselektriker vid nyproduktion i Göteborg med omnejd

Helhetslösningar inom el- och datainstallationer vid nyproduktioner i Göteborg Vi på Agitar Elservice erbjuder kompletta lösningar inom reparation samt om- och
tillbyggnation (ROT) för bostäder, kontor och industri. Som elföretag i Göteborg kan vi erbjuda våra kunder allt ifrån förslag till färdiga anläggningar inom bland annat elinstallationer, datanät, brandlarm och inbrottslarm.


Inom nybyggnation är vår huvudsakliga inriktning kontors- och affärsbyggnader, förvaltnings-
och sjukhusbyggnader samt skolor och bostäder. Oavsett om ni behöver en elinstallation i en skola eller kontor i Göteborg eller Göteborgsområdet har vi både den kompetens, såväl som den erfarenheten som krävs för att utföra arbetet på rätt sätt.

 

Vid installationer använder vi oss främst av ELKO-produkter som håller en väldigt hög standard och som vi även anser vara väldigt snygga. Oavsett om ni behöver något modernt eller något som ska passa in i en redan befintlig miljö, så har ELKO något för alla smaker och ändamål.

Vid om- och nybyggnation erbjuder vi följande:

  • Brandlarm
  • Inbrottslarm
  • Passagesystem
  • Övervakningssystem
  • Datanät
  • Telenät
  • Belysning

Kontakta oss

Få den elservice ni behöver – kontakta oss här.

Kontakta oss

Fri offert

De flesta uppdrag kräver att vi kommer ut på plats för att kunna göra en grundlig bedömmning innan vi kan lämna en offert. Men du är välkommen att skicka en förfrågan och bifoga en ritning. Vi återkommer med prisförslag eller med vidare frågor.

Fri Offertförfrågan

FRÅGA TILL OSS SOM ELFIRMA ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Agitar Elservice AB

Hällebergsvägen 5
443 60 STENKULLEN

 

Orgnr: 556787-1040

 

Kontor: 0302-22830

Tel: 0708-84 24 40 sms

E-post: Kontakt

Måndag 07:00 - 16:00

Tisdag 07:00 - 16:00

Onsdag 07:00 - 16:00

Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Agitar aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Agitar.

Följ oss på Sociala medier