Erfarna elektriker inom modern teknik

Med erfarenhet sedan cirka 20 år tillbaka kan vi som kompetenta elektriker erbjuda dig den senaste servicen och tekniken du behöver inom elinstallationer.

Vi på Agitar Elservice vill alltid ligga i frontlinjen för den moderna tekniken. Som erfarna elektriker, med erfarenhet sedan 20 år tillbaka i branschen, ser vi alltid till att tillsammans med vår personal vidareutbilda oss inom verksamheten. Detta för att ni som kund ska få så god service och kvalitet på arbetet som möjligt.

Vi utför jobb inom ett flertal olika arbetsområden som bland annat nybyggnation, reparation, om- och tillbyggnad samt ställverksinstallationer. Vi har på så vis ett gediget och mångsidigt kunnande vad gäller elinstallation och elteknik, och kunder inom såväl stat, kommun, bygg- och fastighetsbolag som privatpersoner.

Vi arbetar främst inom området Stenkullen med omnejd, och har huvudkontor i Stenkullen, Lerums kommun. Den goda lokaliseringen utmed E20 gör att vi snabbt tar oss till de olika arbetsplatserna inom regionen.

Erfaren elektriker i Stenkullen